Миналата година Vivacom представи изцяло нови планове без ограничения за минути,

...
Миналата година Vivacom представи изцяло нови планове без ограничения за минути,
Коментари Харесай

Защо Unlimited 100 е най-предпочитаният план на Vivacom?

Миналата година Vivacom показа напълно нови проекти без ограничавания за минути, мегабайти и SMS-и за всички консуматори, във всички ценови категории. За първи път в България тогава телекомът даде на потребителите опция за в действителност цялостна независимост в общуването - без да би трябвало да наблюдават какъв брой минути приказват, какъв брой мегабайти информация получават или изпращат, какъв брой видеа са изгледали или пък какъв брой SMS-и са изпратили.

От старта на тези проекти до в този момент, се оказа, че проектът, който се радва на максимален интерес от страна на клиентите на Vivacom е Unlimited 100, тъй като той предлага всичко належащо на едно място за положително изцяло преживяване и то с много атрактивни месечни такси.
-->
Ето и няколко аргументи потребителите да избират точно този проект. На първо място, оптималната скорост на интернет връзката, позволена в този проект е 100 Mbps, която е изцяло задоволителна за безусловно всичко, което нормално вършим с телефона си. Гледане или шерване на видеа, зареждане на онлайн наличие, изпращане или приемане на фотоси, видео диалози – всичко се случва бързо и без спиране или закъснение и то без ограничаване в размера. Безкрайните диалози с близки и другари или пък другарство със известия – още веднъж без никакво ограничаване в брой или минути.

Но също така, Vivacom предлага и много спомагателни екстри към този проект, с цел да може да отговори на всички потребности на потребителите. С Unlimited 100 те получат още и впечатляващ набор от спомагателни услуги като, да вземем за пример, достъп до мобилното приложение на EON TV за 6 месеца, включваща повече от 60 канала, достъп до видеотека Arena Play и спортните канали от пакет DiemaXtra. В допълнение получават достъп до музикалната платформа TIDAL за периода на контракта. Клиентите могат да се насладят на безпределно телевизионно и музикално наличие, което могат да гледат и слушат без ограничавания. А тези, които пътуват в прилежащите страни отвън Европейски Съюз и употребяват този проект, могат да са една концепция по-спокойни, защото Unlimited 100 включва мегабайти за роуминг в Сърбия, С. Македония и Турция и с него няма никаква заплаха да бъдат сюрпризирани от спомагателни разноски.



Разбира се и месечната такса са една от аргументите точно Unlimited 100 да е най-предпочитан. Месечната такса на проекта е 38.99 лева с Данък добавена стойност на месец, само че в случай че потребителят употребява и закрепена услуга от Vivacom, може да се възползва от специфичната оферта от 32.99 лева с Данък добавена стойност на месец. В допълнение, този проект дава и опция за много атрактивни цени при закупуване на мобилно устройство.

Всички Unlimited проекти включват освен неограничени диалози и мегабайти, само че и неограничени SMS-и – услуга, която е неповторима за пазара и се предлага единствено в проектите на Vivacom. С тях всеки консуматор има цялостна независимост в общуването и без да се тормози каква ще бъде сметката му в края на месеца може да се радва на обичаното HD видеосъдържание, да разчита на съвършен стрийминг, сърфиране в обществени мрежи и уеб сайтове без закъснение, както и на събаряне на файлове със скорост, съобразена с определения проект.

Повече информация за Unlimited проектите може да намерите тук: https://www.vivacom.bg/online/bg/shop/services/tariff-plan-category-mobile-voice-services/unlimited-max?offer=epc_hcg230105161636719726
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР